izrada web stranica
Superior Dsign
CMS Web Stranice
WEB

Što je CMS web stranica?

Sustav za upravljanje sadržajem (CMS) aplikacija je koja se koristi za upravljanje vašim web sadržajem, omogućavajući višestrukim suradnicima stvaranje, uređivanje i objavljivanje. Sadržaj u CMS-u obično se pohranjuje u bazu podataka i prikazuje u prezentacijskom sloju na temelju skupa predložaka.

Pružamo vam uslugu izrade web stranice sa sustavom za upravljanje sadržaja(CMS stranice) koje predstavljaju vaše poslovanje i služe kao platforma za dodavanje novoga i izmjenu postojećeg sadržaja. Najbolji primjeri za korištenje ove vrste stranica su:

- Internet trgovina (web shop)
- Iznajmljivačke agencije
- Turističke agencije
- Agencije za prodaju nekretnina (vidi koncept)
- Osobni blogovi
- Sportski klubovi (pr. Dodavanje rasporeda ili slika)
- Tvrtke koje žele dodavati sadržaj (pr. Novi odrađeni projekt)
- Prijevod na jedan ili više jezika
- Mnoge slične stranicePrednosti CMS web stranice

Jedna od glavnih prednosti CMS-a je suradnička priroda. Više korisnika može se prijaviti i pridonijeti ili urediti sadržaj koji će se objaviti. Budući da se sučelje obično temelji na internet pregledniku, CMS-u može pristupiti s bilo kojeg mjesta bilo koji broj korisnika.

Druga glavna prednost CMS-a je što omogućuje netehničkim osobama koje ne znaju programske jezike da lako stvaraju i upravljaju vlastitim web sadržajem. WYSIWYG uređivači tipične platforme za upravljanje sadržajem omogućuju korisnicima unos teksta i prijenos slika bez potrebe za poznavanjem HTML-a ili CSS-a.

Kada tvrtka koristi CMS za objavljivanje svojih stranica, smanjuje se oslanjanje na front-end inženjere da naprave promjene na web mjestu, što čini bržim i lakšim objavljivanje novog sadržaja.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite službenu ponudu, što nam bolji(detaljniji) opis dostavite to vam bolju i detaljniju ponudu možemo predati. Prije konačne odluke imat ćete priliku vidjeti koncept (demo) stranice. Ukoliko vam je potrebno da stranica bude informativnog sadržaja, pritom da se taj sadržaj može mijenjati ili dodavati preporučujemo jednostavnu CMS stranicu (pr. Košarkaški klub Poreč). U slučaju kada vaša stranica osim funkcionalnosti treba plijeniti pogled, a istovremeno biti funkcionalna u smislu izmjene i dodavanja sadržaja, onda vam preporučujemo dizajnerski CMS sustav (pr. Liv, Booking Istria ).

Za najbolji rezultat i veću posjećenost vašoj stranici, preporučujemo da koristite internet oglašavanje i usluge digitalnog marketinga. Korištenjem ovih usluga dobivate proizvod iz kojeg izvlačite sav potencijal i zaokružujete cjelovitu priču.

izrada web stranica izrada internet stranica cms web stranice internet stranice
OTVORI
Zatvori