izrada web stranica
Superior Design
Digitalni Marketing
Marketing

Vođenje digitalnog marketinga za Vas

Ako tražite sjajnog i entuzijastičnog partnera koji će vam pomoći u razvoju vašeg poslovanja, od izrade strategije do izvršenja i stalne optimizacije, došli ste na pravo mjesto. SUPERIOR DESIGN pomaže vašim web stranicama povećati potencijalne kupce i prodaju s weba, unaprijediti vaš brend i optimizirati marketinške troškove. Rezultat? RAST POSLOVANJA.

Ono po čemu se razlikujemo od ostalih agencija za digitalni marketing jest činjenica da sve što radimo radimo iz perspektive vlasnika tvrtke i izravno je povezano s poboljšanjem vaše web prisutnosti. Mi imamo stručnost i tehnologiju da vam zapravo pokažemo što funkcionira, a što ne. Vođenje digitalnog marketinga za vas, naša je briga.

Oglasi

Google oglasi i prikazivačka mreža

Najpopularnija tražilica na svijetu logičan je odabir za vašu reklamu. 90% svih pretraga preko računala idu preko Google tražilice. 35% svih pretraga nekog proizvoda započinju upravo putem Google-a. Osim pretrage i rangiranja vaše stranice tu je i prikazivačka mreža, odnosno oglas koji se prikazuje ciljanoj publici.

Pružamo vam uslugu izrade Google oglasa i prikazivačke mreže koje predstavljaju vaše poslovanje. Analiziramo publiku koje posjećuje vašu stranicu, ciljamo dobnu skupinu, vrijeme prikazivanja i planiramo unaprijed kada će se oglas vidjeti. Sve te opcije omogućuju strateški prikaz oglasa mogućim korisnicima. Oglasi će se pojavljivati na sljedećim mjestima:

- Kod pregleda videozapisa na Youtube-u
- Kod Gmail računa
- Kod upotrebe moblinih uređaja ili aplikacija
- Kod pregleda omiljenih web-lokacija

Usluga koju mi pružamo je:

- Otvaranje google računa i izrada kampanje
- Analiziraju se i odabiru ključne riječi
- Izrađuje se Google analitika (za prepoznavanje ciljane publike)
- Izrađuju se banneri
- Izrađuju se reklame i oglasi
- I još mnogo toga

digitalni-marketing-web-stranica

Mi smo vaš
poslovni partner

Mi vjerujemo u izgradnju partnerstva, a ne u stjecanju klijenata. Sve što radimo dolazi iz perspektive vlasnika tvrtke, a mi se prema vašem poslovanju odnosimo kao prema našem. Transparentni smo u pogledu naših cijena i isporuke.

Društvene mreže i oglasi

Najbolja stavka kod oglašavanja na društvenim mrežama je što možete prilagoditi publiku koja će vidjeti vaš oglas, bilo da se radi o lokaciji korisnika, spolu, interesu, online ponašanju, prema poveznicama korisnika i slično.

Za vas izrađujemo i vodimo oglase i objave na društvenim mrežama

Izrađujemo banere i oglase, osmišljavamo marketing strategiju za rast i poboljšanje vašeg poslovanja. Društvene mreže su neizostavni dio svakodnevice te će vaša reklama baš tu najbolje doći do izražaja. Prednost oglašavanja na ovaj način je ciljano tržište i određivanje publike koja će vašu reklamu (oglas) vidjeti.

Prije nego se na bilo što odlučite savjetujemo vas da nam se obratite, pružit ćemo vam besplatne konzultacije kako bi vas se moglo usmjeriti u najboljem pravcu.

OTVORI
Zatvori