Trgovačko društvo "Liv" se bavi veleprodajom i maloprodajom elektromaterijala, rasvjetnih tijela za unutarnju, dekorativnu i vanjsku rasvjetu te ostalih usluga što se tiču struje. Željeli su izraditi web stranicu koja će prezentirati njihov širok asortiman proizvoda i uskluga te privući klijente iz sektora elektroinstalacija i rasvjete.

Dizajn je osmišljen da bude profesionalan i čist kako bi se održavao ozbiljan karakter poslovanja. Fotografije proizvoda i usluga su istaknute. U kategorijama su prikazi svih proizvoda i usluga kako bi posjetitelji mogli lako pronaći željeni elektromaterijal ili rasvjetno tijelo. Web stranica "Liv" će pružiti poslovnim partnerima i klijentima jednostavan način pregledavanja ponude, komunikaciju i narudžbu raznolikog asortimana elektromaterijala, rasvjetnih tijela i opreme.

izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica