Zahtjev klijenta:  Projekt "360 Istria Realestates" je inicijativa za izradu sveobuhvatne web stranice koja će služiti kao digitalna platforma za pružanje informacija o nekretninama u regiji Istra. Cilj projekta je omogućiti korisnicima pregled i istraživanje raznolike ponude nekretnina, pružajući im sve potrebne informacije za informirane odluke o kupovini ili najmu nekretnina. Web stranica treba biti osmišljena kako bi olakšala korisnicima proces pretrage i pregleda nekretnina te povezivanje s agencijom za nekretnine.

Rješenje: Za projekt "360 Istria Realestates", Superior Design je razvio moderni i intuitivni dizajn koji omogućava korisnicima laganu navigaciju kroz raznovrsne nekretnine. Svaka nekretnina predstavljena je s obiljem informacija uključujući detaljne opise, slike i tehničke podatke. Implementiran je napredni sustav filtriranja i traženja koji omogućava korisnicima precizno pronalaženje nekretnina po njihovim kriterijima. Osiguravanje brze i jednostavne navigacije kroz stranicu omogućava korisnicima učinkovito istraživanje. "360 Istria Realestates" pruža korisnicima sve potrebne alate za istraživanje, odabir i kontaktiranje agencije kako bi realizirali svoje ciljeve vezane uz nekretnine u regiji Istra.

izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica