Zahtjev klijenta: "Porečki Delfin" je uzbudljivi rekreacijski plivački maraton koji okuplja zaljubljenike u plivanje i morske avanture. Ovaj projekt omogućava sudionicima da se izazovu i testiraju svoje plivačke sposobnosti na jedinstvenoj stazi, prateći prekrasne obale i kristalno čisto Jadransko more. Ovaj događaj promovira zdrav način života, sportski duh i ljubav prema moru. Klijent želi da sve informacije o događaju budu lako dostupne i jasno označene bitne informacije. Promocija događaja je najvažnije.

Rješenje: Pošto je glavni cilj bio lako dostupna informacija, detaljan opis staze s oznakama dužine, točkama okretanja i opisom okoliša, smješteno je na dobro vidljivo mjesto. Jasno su istaknute informacije o datumu, vremenu i mjestu starta događaja. Dodana je galerija fotografija i video materijala s prethodnih izdanja događaja kako bi korisnici mogli doživjeti prethodno iskustvo. "Porečki Delfin" pruža korisnicima i sudionicima sve potrebne informacije kako bi se pripremili za maraton i uživali u nezaboravnom iskustvu plivanja duž prekrasne obale Poreča.

izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica