Zahtjev klijenta: Cilj je prikazati raznoliku ponudu pizza i raznih jela i pića te stvoriti dojam ugledne pizzerije. "Pizzerija Vicinius" je ugledna pizzerija koja se ponosi pripremom vrhunskih pizza i drugih specijaliteta. Projekt "Pizzerija Vicinius" web stranice ima za cilj predstaviti njihovu ponudu hrane, pružiti informacije o uslugama dostave, radnom vremenu i lokaciji, te potaknuti ljubitelje pizze na naručivanje i posjet njihovom restoranu.

Rješenje: 

Kreiranje privlačnog i funkcionalnog dizajna web stranice s naglaskom na jasnu navigaciju i preglednost jelovnika. Dizajn kombinira modernost i ugled pizzerije. Dodavanje informacija o radnom vremenu i adresi restorana na web stranicu, uz integraciju interaktivne karte kako bi se olakšalo pronalaženje restorana. Implementirana je forma kontakta. Pažnja korisnika će se privući kvalitetnim fotografijama pizza, jela i interijera pizzerije. 

izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica izrada-dizajn-web-stranica