izrada web stranica
Superior Design
SEO
SEO

SEO optimizacija stranice

SEO je skraćenica od "search engine optimization". Jednostavno rečeno, to znači postupak poboljšanja vašeg web mjesta kako bi se povećala njegova vidljivost za relevantna pretraživanja. Što su vaše stranice bolje vidljive u rezultatima pretraživanja, veća je vjerojatnost da ćete privući pažnju i privući potencijalne i postojeće kupce u svoje poslovanje.

Da bi vaša stranica postigla najbolje rezultate kod pretraživanja potrebno ju je optimizirati. SEO ili search engine optimization je pojam koji se odnosi na sve radnje vaše stranice koje doprinose boljoj rangiranosti kod pretraživača. Puno je faktora što utječu na rezultat, a tehnička ispravnost i poštivanje standarda je jedan od najvažnijih. Tu naša kvaliteta dolazi do izražaja:

Pružamo uslugu optimizacije vaše stranice za bolje rezultate i veću rangiranost kod pretraživanja


Naš je dizajn strogo responzivan, što bi značilo da je prilagodiv raznim uređajima pa će tako prikaz sadržaja web stranice biti optimalno prilagođen svim veličinama zaslona. Optimizacija koju radimo doprinosi:

- Boljoj rangiranosti kod tražilica
- Tehnički besprijekoran sadržaj
- Naziv domene usklađen sa sadržajem
- Prilagođeni meta tagovi (opis, kratki opis, itd)
- Originalan sadržaj stranice
- Uređivanje slika i alt tekstova
- SEO optimizirani URL-ovi
- Povezanost sa social mediom
- I još mnogo toga

Kako SEO funkcionira?

Tražilice poput Googlea i Binga koriste botove za indeksiranje stranica na webu, prelazak s web mjesta na mjesto, prikupljanje podataka o tim stranicama i stavljanje u indeks. Dalje, algoritmi analiziraju stranice u indeksu, uzimajući u obzir stotine čimbenika, kako bi odredili redoslijed stranica koji bi se trebao pojaviti u rezultatima pretraživanja za zadani upit.

Algoritmi pretraživanja dizajnirani su tako da prikazuju relevantne, autoritativne stranice i pružaju korisnicima učinkovito iskustvo pretraživanja. Optimizacija web mjesta i sadržaja s obzirom na ove čimbenike može pomoći da se vaše stranice rangiraju bolje u rezultatima pretraživanja.

Zašto je SEO važan za marketing?

SEO je temeljni dio digitalnog marketinga jer ljudi svake godine izvrše bilijune pretraživanja, često s komercijalnom namjerom da pronađu informacije o proizvodima i uslugama. Pretraživanje je često primarni izvor digitalnog prometa za robne marke i nadopunjuje ostale marketinške kanale. Veća vidljivost i bolje rangiranje u rezultatima pretraživanja može vam pomoć pri ostvarivanju zadanih ciljeva.

Algoritmi pretraživanja dizajnirani su tako da prikazuju relevantne, autoritativne stranice i pružaju korisnicima učinkovito iskustvo pretraživanja. Optimizacija vaše web stranice i sadržaja s obzirom na ove čimbenike može pomoći da se vaše stranice rangiraju bolje u rezultatima pretraživanja, te na taj način ostvarujete veći promet.

seo internet stranica

Odličan sadržaj
zaslužuje odlično rangiranje

Prije nego se na bilo što odlučite savjetujemo vas da nam se obratite, pružit ćemo vam besplatne konzultacije kako bi vas se moglo usmjeriti u najboljem pravcu. Nazovite nas ili nam pošaljite upit.

OTVORI
Zatvori