SEO

SEO optimizacija stranice

SEO je skraćenica od "search engine optimization". Jednostavno rečeno, to znači postupak poboljšanja vašeg web mjesta kako bi se povećala njegova vidljivost za relevantna pretraživanja. Što su vaše stranice bolje vidljive u rezultatima pretraživanja, veća je vjerojatnost da ćete privući pažnju i privući potencijalne i postojeće kupce u svoje poslovanje.

Da bi vaša stranica postigla najbolje rezultate kod pretraživanja potrebno ju je optimizirati. SEO ili search engine optimization je pojam koji se odnosi na sve radnje vaše stranice koje doprinose boljoj rangiranosti kod pretraživača. Puno je faktora što utječu na rezultat, a tehnička ispravnost i poštivanje standarda je jedan od najvažnijih.

Your Image Description

Optimiziramo vašu stranicu za bolje rangiranje u pretraživanju

Naš je dizajn strogo responzivan, što bi značilo da je prilagodiv raznim uređajima pa će tako prikaz sadržaja web stranice biti optimalno prilagođen svim veličinama zaslona. Optimizacija koju radimo doprinosi:

- Boljoj rangiranosti kod tražilica
- Tehnički besprijekoran sadržaj
- Naziv domene usklađen sa sadržajem
- Prilagođeni meta tagovi (opis, kratki opis, itd)
- Originalan sadržaj stranice
- Uređivanje slika i alt tekstova
- SEO optimizirani URL-ovi
- Povezanost sa social mediom
- I još mnogo toga

Zašto je SEO važan za marketing

SEO je ključan u digitalnom marketingu jer povećava vidljivost web stranica u rezultatima pretraživanja, što je vitalno zbog velikog broja pretraživanja s komercijalnom namjerom. Tražilice koriste algoritme koji favoriziraju relevantne i autoritativne stranice, stoga optimizacija web stranica može znatno poboljšati njihov rang i promet.

Otvori
Close