Vizualni identitet

Vizualni identitet vaše organizacije

Vizualni identitet su sve slike i grafičke informacije koje izražavaju vašu marku i razlikuju je od svih ostalih. Drugim riječima, stvaranje vizualnog identiteta vaše organizacije opisuje sve što kupci mogu fizički vidjeti, od logotipa do dizajna interijera trgovine.

Svrha vizualnog identiteta je izazvati emocionalni odaziv, informirati gledatelje o prirodi brenda i ponuđenim uslugama ili proizvodima, te objediniti različite aspekte poslovanja kroz dosljedne vizualne prikaze.

Elementi vizualnog identiteta

Vizualni identitet u osnovi je vizualni jezik marke

Kao takav jezik, njegovi su elementi poput riječi građevni blokovi koji omogućavaju stvaranje značenja. Mi u SUPERIOR DESIGNU razrađujemo sve elemente koji se spajaju kako bi stvorili moćan vizualni identitet vaše web stranice.

Težite jednostavnosti

Jasno je da vizualni identitet može prikazati mnoge poruke i priče. Da biste izbjegli konfuziju, usredotočite se na jednu ključnu poruku. Potrošači obrađuju vizualne informacije u nekoliko sekundi, stoga je važno ograničeno vrijeme iskoristiti za stvaranje snažnog dojma, fokusirajući vizualne elemente na tu poruku.

Otvori
Close