Izrada web stranica

Izrada Web stranica po želji

U suvremenom svijetu, tvrtke s kvalitetno dizajniranim web stranicama imaju prednost nad konkurencijom. Zbog brzog načina života, sve više ljudi traži proizvode i usluge online, povećavajući broj aktivnih internet korisnika. Stoga je važno imati dobro osmišljenu i atraktivnu web stranicu.

Otvorite svoj Digitalni Izlog

Brza i profesionalna izrada web stranica za Vaš posao. Učinite svoje poslovanje prepoznatljivim i dostupnim u digitalnom svijetu

Web stranice smo
podjelili prema sljedećim kategorijama:

Jednostavne web stranice

Dizajnerske web stranice

CMS web stranice

Jednostavne web stranice

Nudimo izradu jednostavnih/info web stranica koje učinkovito predstavljaju vaše poslovanje, ističući sve ključne informacije po vašem izboru. Zatražite ponudu i otkrijte pristupačne cijene. Pogledajte koncept stranice prije finalne odluke. Za impresivniji efekt i 'wow' faktor, isprobajte naše usluge dizajnerskih web stranica.

Povećajte posjećenost s internet oglašavanjem i digitalnim marketingom. Jednostavan i prilagodljiv pristup za maksimalni online uspjeh. Počnite s nama i ostvarite svoje ciljeve.

Dizajnerske web stranice

Suvremeni web dizajn

Usluge i proizvodi na dohvat ruke uz webshop. Lokalizirajte se s Google kartama, lako kontaktirajte putem e-maila. Galerije slika i videozapisa oživljavaju vašu ponudu. Višejezična pristupačnost, prilagodljiva vašim željama. Dizajn koji govori vaš jezik!

Animirani elementi.
Dinamičke tranzicije.
Jedinstveni fontovi.

Zatražite ponudu za web stranicu koja privlači pažnju. Uživajte u ekskluzivnom uvidu u demo verziju prije donošenja odluke. Prilagodite sadržaj prema svojim potrebama s našim inovativnim 'dizajnerskim CMS sustavom.

Internet Oglašavanje i Digitalni Marketing za Maksimalan Potencijal Vaše Stranice

Potaknite Posjećenost.

CMS web stranice

CMS (Content Management System) je aplikacija za upravljanje web sadržajem, omogućujući suradnicima kreiranje, uređivanje i objavljivanje sadržaja. Sadržaj se čuva u bazi podataka i prikazuje kroz predloške.

Nudimo izradu CMS web stranica koje prikazuju vaše poslovanje i omogućuju dodavanje i uređivanje sadržaja. Idealne su za:

- Internet trgovina (web shop)
- Iznajmljivačke agencije
- Turističke agencije
- Agencije za prodaju nekretnina
- Osobni blogovi
- Sportski klubovi
- Tvrtke koje žele dodavati sadržaj

Prednosti izrade CMS web stranice

CMS stranice imaju mogućnost upravljanja sadržajem (Content Management System). Bilo da želite web shop, turističku agenciju ili pisati objave, prikazivati raspored (treninga, obaveza i slično), dodavati fotografije, videozapise ili bilo kakav sadržaj onda je ovo pravi izbor za vaše potrebe.
Jedna od glavnih prednosti CMS-a je suradnička priroda. Više korisnika može se prijaviti i pridonijeti ili urediti sadržaj koji će se objaviti. Budući da se sučelje obično temelji na internet pregledniku, CMS-u može pristupiti s bilo kojeg mjesta bilo koji broj korisnika.

Druga glavna prednost CMS-a je što omogućuje netehničkim osobama koje ne znaju programske jezike da lako stvaraju i upravljaju vlastitim web sadržajem.
Kada tvrtka koristi CMS za objavljivanje svojih stranica, smanjuje se oslanjanje na front-end inženjere da naprave promjene na web mjestu, što čini bržim i lakšim objavljivanje novog sadržaja.

Ukoliko vam je potrebno da stranica bude informativnog sadržaja, pritom da se taj sadržaj može mijenjati ili dodavati preporučujemo jednostavnu CMS stranicu (npr. Sportski klubovi). U slučaju kada vaša stranica osim funkcionalnosti treba plijeniti pogled, a istovremeno biti funkcionalna u smislu izmjene i dodavanja sadržaja, onda vam preporučujemo dizajnerski CMS sustav.

Otvori
Close